fbpx

Food tijdens Big Rivers

Food tijdens big rivers

geldersekade | grotekerksbuurt  | grote markt | energieplein  |    de waag

Het Big Riversfestival heeft natuurlijk niet alleen goede muziek, maar ook lekker eten! Bij ons draait het niet alleen om de line-up op het podium, maar ook om de line-up van de foodtrucks. Van lokale favorieten tot internationale smaken, er is voor ieder wat wils. Want laten we eerlijk zijn, wat is een festival zonder lekker eten? Dus kom langs, geniet van de muziek én van het heerlijke eten!

Piepers & Rund is Nederlandse taal voor een wereldse hap. Nederlands geteelde aardappels uit de polder en respectvol opgegroeid Beemster rundvlees in een liefdevol jasje van de kokkin die een groot deel van de culinaire aarde heeft verkend. Aardappels en vlees, lekker vertrouwd, in werelds heerlijke varianten. Smakelijk!

Kwaliteit is waar we voor staan, de ultieme food experience is waar we voor gaan! Meet Kitch ‘n Booz, de foodtruck die het net iets anders aanpakt. Bekende smaken in een nieuw jasje en op bijzondere wijze presenteren, zo doen we het ‘t liefst, zo zien we het graag!

Ontdek onze unieke foodtruckervaring met overheerlijke gerechten, bereid met liefde en aandacht. Van onze beroemde BRIOCHE BUNS met pulled pork of pulled chicken tot de beste nacho’s en een onweerstaanbare MIXED GRILL. Al onze gerechten worden langzaam bereid op onze smoker voor die authentieke smaak. Mis onze Moinkballs, Mac&Cheese en verse Coleslaw niet!

Geniet van ons Festival Menu, een smakelijke selectie gerechten voor elk wat wils. Van ons heerlijke BROODJE BABI MERAH met geroosterd buikspek tot het smaakvolle BROODJE VEGAN met Peas Maker stukjes in kerrie massala. Probeer ook onze GADO GADO, beschikbaar in vegetarische of veganistische optie. Voor de grote trek hebben we speciale menu’s samengesteld. 

Ontdek de unieke smaken van de VanVinoWijnbar, gebracht door Boonstoppel Wijnen. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment kwaliteitswijnen, geserveerd met passie en expertise. Een onvergetelijke ervaring voor wijnliefhebbers en dat tijdens een muziekfestival in hartje Dordrecht. 

Ontdek de authentieke smaak van Rotterdam met Ketelbinkie Koffietruck! Geniet van ambachtelijk gebrande koffie en heerlijke versnaperingen, bereid met liefde en passie. Waar Rotterdamse gezelligheid en kwaliteit samenkomen in Dordrecht.

De foodkraam van Xuan Tran, waar je even kunt bijtanken en weer nieuwe energie kunt opdoen voor de rest van het festival. Naast de loempia’s, wereldberoemd in Dordrecht, biedt Xuan ook een assortiment aan andere Vietnamese lekkernijen, waaronder heerlijke garnalen in een krokant jasje.

Geniet van de nostalgische smaak van vroeger in een modern jasje met Visser’s Poffertjes! Met onze sfeervolle poffertjesbakfiets serveren we heerlijke, verse poffertjes, perfect voor elke gelegenheid. Laat je verrassen door de klassieke lekkernijen van Visser’s Poffertjes, een smaakvolle traktatie voor jong en oud!