fbpx

VACATURES & STAGEPLAATSEN

Het Big Rivers Festival is het Dordtse open air stadsfeest, het evenement duurt meerdere dagen en behelst onder meer drie dagen muziek met meer dan 100 acts op tien verschillende podia. Het festival beleefde in 2019 zijn 22e editie en trekt meer dan 150.000 bezoekers. De editie 2020 zou een bijzondere worden, Dordrecht vierde namelijk haar 800 jaar stadsrechten en Big Rivers zou een belangrijk onderdeel van de festiviteiten worden. Helaas ging het festival in 2020 niet door en ook 2021 moesten we overslaan wegens bekende redenen. In 2022 hebben we er gelukkig weer een groot feest van kunnen maken. Voor 2023 zijn we weer op zoek naar nieuwe mensen en stagiair(e)s voor zowel de communicatie van het festival als de productie. Bekijk de vacatures hier onder voor meer informatie.

Momenteel zijn er drie vacatures beschikbaar: 

 1. Stagiaire Communicatie
 2. Stagiaire Event Ondersteuning
 3. Marketingcommunicatie medewerker
Stagiaire MarketingCommunicatie

Big Rivers Festival 2023 zoekt jou! 

Voor Big Rivers Festival 2023 zijn wij opzoek naar een stagiaire MarketingCommunicatie voor de periode februari/maart tot en met juli 2023.  

Wie zijn wij? 

Het Big Rivers Festival is hét Dordtse stadsfeest, met drie dagen muziek met meer dan 100 muzikale acts, straattheater, kinderevenementen, poëzie en een meezing spektakel, en nog veel meer. Het festival bestaat 25 jaar en beleeft in 2023 zijn 23e editie. Het festival trok afgelopen jaar meer dan 125.000 bezoekers.   

Wat ga je doen? 

Op het festivalbureau werk je mee aan de uitvoering van het communicatieplan. Dit doe je in samenwerking met onze marketingcommunicatiemanager. Je krijgt alle mogelijkheden om je talenten ten volle te benutten en jezelf te ontwikkelen. Er is een goede begeleiding en onze stagiaires maken deel uit van de organisatie (koffiestagiaire of nummertje ben je hier niet). Hieronder staat je toekomstige takenpakket weergegeven: 

 • Onderhouden en redactioneel uitbouwen van de website 
 • Onderhouden en uitbouwen van de social media kanalen 
 • Het meeschrijven aan persberichten 
 • Contact onderhouden met de media 
 • Contact onderhouden met de vormgever en drukkerij 
 • Tijdens het festival medeverantwoordelijk voor de social media en overige communicatie 

Wie zoeken wij? 

Bij voorkeur studeer je in de richting van Communicatie, Marketing, Algemene Cultuurwetenschappen, Evenementen, Entertainment of Journalistiek op hbo-niveau. Daarnaast zien wij graag een student die gemotiveerd, zelfstandig en betrokken is met betrekking tot het festivalbureau en haar evenementen. Tevens iemand die zichzelf wil ontwikkelen en plezier beleefd in zijn/haar werk (en natuurlijk tijdens ons evenement!).  

Je dient beschikbaar te zijn in de periode tussen februari/maart tot en met 12 juli 2023. Stage uren zijn in overleg in te delen net zoals eventuele opdrachten e.d. die je in opdracht van je opleiding maakt. Vanzelfsprekend ben je tijdens het gehele festival aanwezig. 

Wat bieden wij jou? 

 • Een zeer leerzame stageplek in een actieve en dynamische organisatie met gezellige collega’s 
 • Iedere werkdag een gezamenlijke lunch 
 • Een toffe werkplek in het historisch centrum van Dordrecht 
 • Een stagevergoeding is beschikbaar 
 • Goede begeleiding vanuit de organisatie 

Bij interesse horen wij graag snel van jou! Bel of mail direct naar liselotte@bigrivers.nl, 078-6144182 . En hopelijk zien wij jou snel.