fbpx

Dit jaar organiseert Big Rivers een exclusieve pre-party genaamd 4BigRivers, speciaal voor sponsoren, organisaties en bedrijven die van muziek en de stad houden. Op donderdagavond 11 juli 2024 verandert de Grotekerkstuin van 18.00 uur tot 23.00 uur in een bruisend mini-festival met muziek, entertainment, heerlijk eten en drankjes.

Kortom, voordat Big Rivers begint, kun je alvast genieten van een geweldig feestje!

Door tickets te kopen voor dit evenement, draagt jouw bedrijf of organisatie bovendien bij aan het voortbestaan van het meest spraakmakende publieksevenement van Nederland: het Big Rivers Festival. Van 12 tot en met 14 juli 2024 komt de binnenstad van Dordrecht weer tot leven tijdens dit muziekfestival. Mensen uit de hele regio en daarbuiten komen samen en verbinden zich met de stad en met elkaar door middel van muziek.

Wil je jouw organisatie, bedrijf of zakelijke relaties een onvergetelijk feest bezorgen? Haal dan snel je tickets in huis!

Tijdens dit evenement kun je genieten van een avond vol muziek, heerlijk eten en drinken! En trouwens… er staat ook nog een verrassende vorm van entertainment op het programma (maar dat houden we nog even geheim).

Het is niet alleen een feestelijke gelegenheid om te netwerken, maar ook een origineel alternatief voor de zomerborrel op kantoor of een uniek relatiegeschenk voor je zakelijke contacten.

Bovendien zul je de dankbaarheid voelen van alle bezoekers die dankzij jouw bijdrage kunnen blijven genieten van Big Rivers als gratis festival.

Bestel hier je tickets online! Heb je een actiecode ontvangen, vergeet die niet in te vullen!

Frequently asked questions (meest gestelde vragen)

Algemene info

Het feest vindt plaats op donderdag 11 juli van 18.00 tot 23.00 bij de Grotekerkstuin. Het terrein is vanaf 18.00 te betreden.

 

Huisregels

Om voor al onze gasten een gezellige avond te garanderen, ​maken we een aantal afspraken met elkaar​.​

 1. Aanwijzingen van 4BigRivers personeel of andere daartoe bevoegde personen dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
 2. Het is niet toegestaan om blik en glaswerk mee te nemen naar het festivalterrein.
 3. Het is niet toegestaan om scherpe voorwerpen, wapens en of andere verboden middelen bij u te hebben.
 4. Het is niet toegestaan om drugs te gebruiken op het evenemententerrein. Ook de handel in drugs is ten strengste verboden.
 5. Alcohol wordt niet verstrekt aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan om een geldig ID bewijs gevraagd worden. Ook aan personen die duidelijk te veel alcohol hebben genuttigd wordt geen alcohol geschonken.
 6. Wij houden de binnenstad schoon. De bezoeker werkt hier aan mee en gooit afval in de daarvoor bestemde afvalbakken.
 7. De bezoeker maakt gebruikt van de toiletvoorzieningen die 4BigRivers beschikbaar stelt. Wildplassen wordt niet getolereerd!
 8. Op 4BigRivers gelden alle dagelijkse maatschappelijke normen en waarden. Het dreigen met en/of gebruiken van geweld, discriminerende opmerkingen maken in woord en/of gebaar wordt niet getolereerd.
 9. Bij het plegen van misdrijven wordt u aangehouden en overgedragen aan de politie.
 10. De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissingen van eigendommen
 11. De organisatie en/of haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade.
 12. Het betreden van het evenemententerrein is geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 13. De organisatie kan personen bij wangedrag c.q. het overtreden van deze voorwaarden de toegang weigeren of verwijderen van het evenemententerrein.

Laten we er met zijn allen een fantastische avond van maken!

Bereikbaarheid

Fiets

Fietsen kunnen gestald worden in de daarvoor bestemde fietsenrekken op het Sint Suraplein.

Auto

We raden aan uw auto te parkeren bij parkeergarage Spuihaven. Vanaf hier is het nog ongeveer 7 minuten lopen naar de Grotekerkstuin.

Openbaar vervoer

Vanaf station Dordrecht is het ongeveer 18 min lopen naar de Grotekerkstuin.

Plan je reis via NS.nl

Zijn de toiletten gratis?

Ja! De toiletten zijn gratis toegankelijk.

Is er een invalidentoilet aanwezig op het terrein?

Ja! Er is een invalide toilet aanwezig op het terrein.

Is eten en drinken inbegrepen?

Ja! De kaartjes zijn inclusief eten en drinken voor de gehele avond.

Mag ik eigen eten en drinken het terrein mee opnemen?

Nee. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het terrein bevinden zich meerdere foodtrucks met een divers aanbod van eet- en drinkmogelijkheden.

Voedselallergie

Voor vragen over allergiënen kan een mail gestuurd worden naar info@bigrivers.nl

Ik heb een andere vraag!

Wij staan altijd open voor vragen en suggesties! Wij zijn daarvoor ten alle tijden te bereiken via info@bigrivers.nl of via onze social media pagina’s. 

Hoe download ik mijn ticket?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.