fbpx

samen maken wij big rivers!

Bij het Big Rivers festival draait alles om samen genieten, muziek en elkaar ontmoeten in onze prachtige Dordtse binnenstad. Wist je dat je met elke bestelling bij de horeca en aankoop van merchandise, bijdraagt aan het behoud en de groei van het festival? ledere euro die we verdienen, investeren we direct terug in het festival – van het boeken van artiesten tot het verduurzamen van ons terrein. Onze sponsoren en de gemeente spelen een grote rol, maar ook jij maakt een belangrijk verschil! Zo zorgen we samen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van de geweldige muziek en sfeer. Maak zoveel mogelijk gebruik van onze horecapunten en laten we samen toasten op een duurzame toekomst voor Big Rivers.

Waarom koop je een drankje bij de bar?

Elke keer dat je een drankje haalt of geniet van een lekkere hamburger, help je ons om dit fantastische festival ieder jaar weer opnieuw te organiseren. Dit is waar jouw bijdrage o.a. aan mee helpt:

Productie: Een groot deel van de opbrengsten gaat naar de productie van het festival. Dit omvat de huur van podia, licht- en geluidssystemen, maar denk hierbij ook aan de stroom- en facilitairvoorzieningen.

Artiesten: Dankzij jouw bijdrage kunnen we een diverse line-up van meer dan 150 acts op 11 podia aanbieden. We investeren direct in het neerzetten van geweldige artiesten die zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Beveiliging & verkeer: Veiligheid staat voorop. Jouw bijdrage helpt ons om voldoende beveiliging in te zetten. Daarnaast staan de verkeersregelaars er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat om de omwonenden en artiesten de weg te wijzen, zodat iedereen zorgeloos kan genieten.

Vrijwilligers: Ons festival draait op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Jouw steun maakt het mogelijk om hen te voorzien van de nodige middelen en faciliteiten.

Organisatiekosten: Om het festival te organiseren gebeurd er van alles achter de schermen. De vergunningen worden aangevraagd zodat wij een geweldig festival kunnen organiseren. We hebben verschillende teams voor productie, communicatie, programma, horeca en financiën.

Brouwerij en btw: Een deel van de opbrengst gaat naar de brouwerij die ons voorziet van het heerlijke bier. Deze kosten dekken de productie, verpakking, en transport van het bier naar ons festivalterrein. Door deze kosten te betalen, verzekeren we ons van een constante stroom van een fris biertje, zodat jij kunt genieten van drankje tijdens het festival.

Door simpelweg een drankje of hapje te kopen, draag je bij aan het creëren van een veilige, gezellige en muzikale sfeer. Dus laten we samen proosten op een duurzame en sprankelende toekomst voor Big Rivers!

DUURZAAMHEID VOOROP

Minder afval: Met de herbruikbare hardcup verminderen we de hoeveelheid wegwerpplastic op het festivalterrein drastisch. In plaats van honderden plastic bekers die na één gebruik worden weggegooid, gebruiken we duurzame bekers die gereinigd en gerycled kunnen worden.

Milieuvriendelijk: Door aanschaf van de Big Rivers hardcup, draag je direct bij aan een schoner en groener festival. Je helpt ons om de ecologische footprint van het evenement te verkleinen en de historische binnenstad van Dordrecht schoon te houden.

Souvenir: De Big Rivers hardcup is niet alleen functioneel, maar ook een leuk aandenken aan een geweldig festival. Neem hem mee naar huis en gebruik hem bij andere gelegenheden om herinneringen aan Big Rivers levend te houden. Met jouw steun kunnen we samen zorgen voor een duurzamer en milieuvriendelijker Big Rivers festival. Dus laten we er een geweldige tijd van maken, met respect voor onze prachtige omgeving en een gezamenlijke inzet voor duurzaamheid.

“SAMEN MAKEN WE BIG RIVERS” betekent dat we SAMEN het festivalterrein VERZORGEN!

 

Bij Big Rivers willen we dat iedereen een geweldige tijd heeft, maar ook dat we de prachtige binnenstad van Dordrecht respecteren. Daarom is het belangrijk dat alle bezoekers zich aan de festivalregels houden.

WILDPLASSEN

Fikse boetes: Wildplassen is niet alleen onhygiënisch, maar kan je ook een fikse boete opleveren van €160,- . We hebben genoeg toiletten op het festivalterrein, dus maak er gebruik van!

Respect voor omwonenden: Wildplassen zorgt voor overlast en stankoverlast voor de bewoners van de binnenstad. (zuur urine tast stenen aan) Als zij klachten indienen, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de toekomst van het festival.

FESTIVALPLEZIER

Festivalregels: Door je aan de regels te houden, zorg je ervoor dat iedereen – van bezoekers tot bewoners – kan genieten van een gezellige en probleemloze festivalervaring.

Behoud van Big Rivers: Het voortbestaan van ons geliefde festival hangt af van de
samenwerking en het respect van iedereen. Als we laten zien dat we verantwoordelijk
kunnen feesten, kunnen we nog vele jaren van Big Rivers blijven genieten.

Laten we er samen een fantastisch feest van maken, met respect voor elkaar en de prachtige omgeving van Dordrecht.

Bedankt voor jouw medewerking en laten we proosten op een geweldig Big Rivers festival!

#SamenBigRivers – Respecteer de regels, geniet van het feest!