fbpx

BRASSOCIETY

Wie wel eens op het Big Rivers Festival is geweest, moet ze wel gezien hebben; BRASSociety is namelijk dé huisband van het festival! Ieder jaar vind je deze New Orleans Brass Band weer terug in de straten of op het podium, en dat is een echt feestje om mee te maken. Dit jaar lopen ze al spelend de hele binnenstad door. 

BRASSOciety is een New Orleans stijl brass band bestaande uit muzikanten van verschillende ensembles in Nederland. Ze combineren de dansbare en energieke New Orleans brass band stijl met een Europese sound en brengen zo jazz, blues en moderne popsongs op hun eigen manier. Deze identiteit zorgt voor een perfecte match met Big Rivers.

BRASSociety heeft het vermogen om een ​​breed publiek aan te spreken. Hun optredens zijn energiek en meeslepend en ze weten het publiek altijd mee te nemen op een muzikale reis. Hun muziek is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Deze unieke combinatie heeft voor een trouwe aanhang van fans die over de hele wereld wonen gezorgd.

De band was in 2014 voor het eerst op Big Rivers te vinden. Vanaf dat moment heeft de band geen enkele editie meer gemist. Deze trend zal in 2023 wederom doorgezet worden.

Meer informatie? Kijk snel op de website!