fbpx

Publieksevenement van Nederland!!!

apr 8, 2024 | Nieuws

Maandag 8 april werd tijdens het Evenementencongres in Valkenburg met grote vreugde bekendgemaakt dat het Big Rivers Festival uit Dordrecht is uitgeroepen tot het beste publieksevenement van Nederland. De organisatie van het festival ontving de prijs ter plekke met immense trots en dankbaarheid. 

Dit is ongelofelijk! We zijn zo ontzettend blij en trots. Hier is door een hele grote groep mensen zo hard aan gewerkt. Ik ben zo trots maar vind ook dat we dit zo dik verdiend hebben! Voor iedereen die ons festival en de unieke sfeer die er is niet kent zou ik zeggen, kom dit jaar maar eens langs om jezelf te overtuigen,” aldus een trotse festivaldirecteur Liselotte Gatzen.

Directeur-bestuurder Bas de Zwart, die al 20 jaar betrokken is bij Big Rivers, voegt toe: “Met zo’n club aan medewerkers en vrijwilligers die allemaal de focus hebben op mooi, leuk, gezellig en betrokken ga je een keer opvallen. Ook de fantastische ondersteuning van de Gemeente Dordrecht helpt enorm mee voor iedereen om een extra beentje bij te zetten. We zijn supertrots en feliciteren ook onze horecapartners, sponsoren en overige relaties. En niet te vergeten het publiek, zij maken de sfeer uiteindelijk.” 

Het Big Rivers Festival viert in 2025 haar 25e editie en vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 14 juli in het centrum van Dordrecht. Voor meer informatie over het festivalprogramma en praktische details, bezoek deze website www.bigrivers.nl.