fbpx

Big Rivers, verkozen tot het beste publieksevenement van Nederland 2024, is een feest voor ons allemaal. Dit unieke feest, mogelijk gemaakt door sponsors en de gemeente Dordrecht, kan echter niet zonder de belangrijke bijdragen van onze bezoekers.

In een tijd waarin de prijzen stijgen en alles duurder wordt, van beveiliging en techniek tot podia en energie, wordt het organiseren van een gratis festival steeds uitdagender. Elke bijdrage van een bezoeker wordt dan ook direct terug geïnvesteerd in het festival. Door een hapje te eten bij een foodkraam, iets te drinken bij de festivalbar of een souvenir te kopen bij de merchandise shop, draag jij bij aan het voortbestaan van het mooiste feestje van het jaar.

De hardcupbeker helpt niet alleen om het plastic afval op het terrein te verminderen, maar is ook een leuk souvenir én een symbolisch “entreeticket” voor het festival waarmee je bijdraagt aan het voortbestaan van het festival. Door je afval weg te gooien in de “Respect voor Dordt” bakken en je behoeften te doen bij één van de vele toiletvoorzieningen in plaats van de openbare ruimte, steun je het festival en toon je respect voor de omwonenden.

Wij zorgen voor drie dagen vol diverse acts, dans en cultuur zodat jij hiervan kunt genieten. De binnenstad van Dordrecht is ons prachtige decor dat we graag netjes willen achterlaten, zodat we er volgend jaar weer gebruik van kunnen maken. Als we laten zien dat we verantwoordelijk feesten, kunnen we nog lang genieten van ons mooie festival. Laten we samen Big Rivers maken!