fbpx

SDK Kinderopvang Tent op Big Rivers

jul 8, 2018

Big Rivers een festival voor iedereen. Iedereen is welkom, jong of oud. Daarom wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan de kleineren van ons publiek, dankzij onze nieuwe sponsor SDK kinderopvang. Zij gaan zaterdag en zondag leuke activiteiten organiseren en er is een plek speciaal voor ouders om hun kind te verschonen en te voeden.

De SDK tent is te vinden tussen het Stadhuisplein en de Grote Kerk. Hier worden activiteiten georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar. Eén van de activiteiten is het maken van een Big Rivers-ketting van kralen. Kinderen kunnen dan hun eigen kleuren kiezen en op welke manier dan ook een leuke ketting in elkaar knutselen. Ook kan je een sponsbal maken, waar zondagmiddag een sponsbal-watergevecht mee gehouden wordt. Vanaf de kraam wordt er onder begeleiding van een band naar de fontein op het Statenplein. Om 16.00 uur kan het gevecht beginnen! Vergeet geen handdoek of droge kleding mee te nemen voor later. Er zijn meerdere activiteiten in de tent die SDK organiseert om er een gezellige dag van te maken!

Naast de leuke activiteiten is er ook een rustplaats voor de ouders. Er wordt een plek gecreëerd waar ze hun kind kunnen verschonen en voeden in de tent van SDK. Hier kan in alle rust en ruimte alles doen wat nodig is.

Op deze manier hopen we dat iedereen zich welkom voelt op Big Rivers 2018!