fbpx

KÜCHENTREFF FOODFEST LINE-UP DOOR ISTIMEWA EVENTS

jul 7, 2018

Ook dit jaar hoef je niet bang te zijn voor een lege maag bij Big Rivers: er zijn maar liefst vier plekken in de binnenstad waar foodtrucks staan. Gesponsord door Küchentreff Dordrecht, wordt er een uitgebreid assortiment aangeboden, geregeld door Istimewa Events.

De food line-up gaat onder andere te vinden zijn op het Stadhuisplein, waar een muziekpodium plaats maakt voor het centrum van het Küchentreff Foodfest. Naast het Stadhuisplein staan ook foodtrucks bij de Giraffe, het Bagijnhof en de Statenplaats. Ook is er zoals altijd een festivalmarkt op het Grotekerksplein met food en non-food.

Istimewa Events heeft alles geregeld voor de food-line up. Wat je daar kan verwachten? Griekse en Mediteraanse specialiteiten van Restaurant Ammos, Indonesische specialiteiten van Warung I Djaja en Warung Gina, biologische frieten en snacks, noodles, gebakken kip, kwetiau goreng, bruschetta’s, saté, hamburgers, beenham, broodjes bal en pulled pork van de zwenkgrill, cocos balls, loempia’s, broodje rendang, hete kip en gado gado, fish & chips, tornado potato, poffertjes, Molukse snacks, frozen yoghurt, wraps, churros en schepijs. Voor alles wat wils dus!

Big Rivers begint aan het eind van de middag met de eerste optredens. Dat betekent dat je gewoon op het festival kan eten en dan alle acts kunt bekijken die je wilt zien die dag. Op deze manier hoef je geen enkel moment van het festival te missen!