fbpx

Grote Kerksplein

dordt centraal stage

GROTEKERKSPLEIN – Dordt Centraal stage

Dit podium staat bekend om de Tribute bands en tijdloze toppers. Vrijdag trapt Skeftum het festival af met een Tribute avond, maar we hebben op zaterdag iets speciaals. Stap in de wereld van Rotterdam Blues met Ruwhel en zijn Bigi Blues Band, die je meenemen op een Caribisch doordrenkte hiphop-bluesreis. Babs is een energieke, dansbare pop-rap act, vergelijkbaar met De Jeugd, maar met een maatschappelijk en actueel tintje. Verder kun je hier genieten van. natuurlijk is aMeeZing weer van de partij, samen met Timbre Divers zorgen zij weer voor een heerlijke meezingsfeer. Zondag sluiten we af met Baby Blue, een diversiteit en dynamische show, gevuld met rock, pop, Nederlandstalig en zelfs een vleugje hiphop. Kortom, dit is zoals elk jaar een podium om samen van te genieten.

AMEEZING

Zaterdagmiddag vindt het mateloos populaire aMeezing al weer voor de 10e keerplaats.
Onder leiding van dirigent John Stinissen zal het aMeezing Projectkoor samen met het Groot Musical- en Film Orkest Timbre Divers en de solisten van aMeezing een middagje lekker meezingen op pop, opera en smartlap ondersteunen.

De Silver Talents van 2022 zullen ook act de préséance geven. Mis het niet en geniet van een
lekker middagje meezingen!

Solisten aMeezing:
Maarten Teekens, Elisjeba Wesenhagen, Annemarie van Wijk

Solisten Silver Talent Show:
Gaby Barneveld, Peter Maunder, Dick Brouwer, Philip Westerlaken, Switch Louise Runtu en Ruud Kayk.

Orkest
Timbres Divers, Onder leiding van dirigent Ruud van Eeten speelt het orkest al twintig jaar film- en musicalmuziek, met uitstapjes naar
pop, big band, klassiek en jazz.