fbpx

Horeca partners BR24

Horeca partners tijdens big rivers

De horeca kan zeker niet ontbreken tijdens het Big Riversfestival. Wat een geluk dat wij gebruik kunnen maken van de horecazaken in onze mooie binnenstad. Natuurlijk zijn zij bij elk podium aanwezig maar ook tijdens de route naar een andere band kun je een biertje, een cocktail of gewoon een colaatje bij onze horeca terecht. Het mooie is dat als je bij onze horeca je drankje scoort, je ook het festival steunt.  

Wil jij écht lekker eten op een unieke locatie in het historische Dordrecht? Kom dan langs bij Finn’s, het knusse restaurant aan het water in het sfeervolle oude havengebied. Op de kaart staat voor ieder wat wils, met altijd verse en lokaal ingekochte ingrediënten.

Merz is al jaren een horeapartner van Big Rivers, het projectkoor aMeezing is vaak te vinden tijdens de repetitie op de bovenlocatie. Voor een gezellig hapje en drankje op het terras aan een van de Dordtse havens. Voor een concert of een set van een van de DJ’s voor ieder wat wils.

Fles & Mes is een full-service cateringbedrijf, opgericht in 2004. Gebaseerd in het historische Dordrecht, verzorgt Fles & Mes catering en evenementen in de Drechtsteden en door heel Nederland. 

Het Dolhuis, een monumentaal pand in het centrum van Dordrecht. Het Dolhuis is een poppodium, club, café en evenementenlocatie. Naast een vaste programmering van concerten en dancefeesten, is de ruimte ook te huur.

Rebel Rebel is een bruisend vegan eetcafé en culturele hotspot, gehuisvest in een karakteristiek pand aan de Nieuwe Haven. Hier komen smaak en creativiteit samen in innovatieve vegan gerechten, van uitgebreide lunches en diners tot verfrissende softijsjes en vegan junkfood.

Al ruim 25 jaar gevestigd in Dordrecht met een wijnspeciaalzaak. Expert in het inkopen van mooie authentieke wijnen en het geven van gedegen wijnadvies aan de klant. Met hetwijnportaal brengen wij graag onze passie voor wijn online over.

De Vergulde Lampet, gelegen in het historische centrum van Dordrecht, is de perfecte plek om even te ontspannen tijdens een dagje uit in de stad. Met een uitgebreide lunchkaart, heerlijk huisgemaakt gebak en een ruim assortiment bieren en wijnen, biedt dit charmante café voor ieder wat wils.

Geniet van de nostalgische smaak van vroeger in een modern jasje met Visser’s Poffertjes! Met onze sfeervolle poffertjesbakfiets serveren we heerlijke, verse poffertjes, perfect voor elke gelegenheid. Laat je verrassen door de klassieke lekkernijen van Visser’s Poffertjes, een smaakvolle traktatie voor jong en oud!
Foodtruck Broertjes Sate

Slapen in ons klooster is een unieke ervaring. Kies voor een overnachting in een Pod in ons hostel, of boek een knusse, sfeervolle kamer. In ons restaurant Aan Tafel neem je plaats in de kerkbanken en schep je op voor jezelf én voor de ander. In ons café zit u heerlijk op onze loungebank of aan de hoge tafels bij de bar.

Bij cocktailbar Blauwpoort staan ruim 30 cocktails en mocktails op de kaart, aangevuld met wisselende bartender specials die inspelen op thema’s en seizoenen. Geniet van de relaxte sfeer en bestel kleine gerechten zoals nacho’s met dips of pulled chicken, frituursnacks, broodplankjes, snoepgroente en vega bitterballen.

 

Restaurant Het Magazijn is het startpunt van een ontdekking door dit unieke pand. Wandel makkelijk binnen, luister naar muziek, geniet van heerlijk eten. In de rustige stadstuin, met voldoende zitplaatsen en een heerlijk zonnetje, is het de perfecte plek om te genieten van een hapje en een drankje.

Een partner die je niet verwacht als horecapartner is Koko Loko, de tatooshop op de Vriesestraat. Vorig jaar gestart met het podium De Vliegende Hollander en dit jaar weer van de partij, maar dan op het Energieplein. 

Foodtruck Broertjes Sate

Verscholen in de schaduw van de Grote Kerk op Voorstraat 426 in Dordrecht, vind je café De Lachende Monnik. Een bijzondere plek, geïnspireerd door trappisten- en abdijbieren. Dit jaar doen ze voor de tweede keer mee, maar voor het eerst met een heus podium op de Bomkade. Geniet van een superleuke programmering.

La Cubanita op de Houttuinen in Dordrecht nodigt je uit voor een smaakvolle reis naar Cuba. Gelegen in het hart van de stad, biedt ons restaurant een gezellige en levendige sfeer waar je kunt genieten van authentieke Cubaanse gerechten en tapas.  

Op de Groenmarkt is Scheffers Huiskamer gevestigd. Een cafe waar je kunt genieten van het terras tegenover het Scheffersplein en van Hollandse Hits. Er is een kleine kaart en de bar is gevuld met elk wat wilt. Voor een feestje weet jij waar je moet zijn!

Aan de gezellige uitgaansstraat in Dordrech centrum is KAZERNE Dordrecht de discotheek van Dordrecht en omstreken. Zij programmeren unieke evenementen met beste DJ’s. Ieder weekend kun je uitgaan in Dordrecht met al je vrienden. Beleef het nachtleven op zijn best.

Energieplein De Vliegende Hollander

Energieplein De Vliegende Hollander

vliegende hollander stage - Energieplein

energieplein – de vliegende hollander

Vorig jaar een nieuwkomer, dit jaar een prachtige plek gekregen in de podiumline-up. Het Energieplein biedt voldoende ruimte voor fans van punk en ska om te genieten van de optredens.

Energieplein De Vliegende Hollander

Groenmarkt Brut

Brut Garden Stage - Groenmarkt

GROENMARKT –  Brut garden stage

In de mooie achtertuin van Brut aan de Groenmarkt kun je genieten van unieke funkbeats en rare-groove van ISHA live!, Sem die met zijn stem en gitaar pop, country, rock en blues tot leven brengt en op zondag Crazy piano met Rene Calame. 

aMeeZing 2024

aMeeZing 2024

ameezing big rivers

ameezing : grote kerksplein

We gaan er dit jaar ook weer van genieten, aMeeZing tijdens big Rivers! Natuurlijk mag Timbre Divers niet ontbreken. 

Het koor en het orkest ontvangen verschillende artiesten om met hen een fantastisch concert te verzorgen.

Stadsklooster

stadsklooster stage

Vriesestraat – Stadsklooster Stage

Bij dit podium kun je elke genieten van Singer-Songwriters. 

Programma Vrijdag

[mp-timetable col=”434″ event_categ=”17″ title=”1″ time=”1″ row_height=”70″ font_size=”” increment=”1″ view=”none” label=”All Events” hide_label=”0″ hide_hrs=”0″ hide_empty_rows=”1″ group=”0″ disable_event_url=”0″ text_align=”center” text_align_vertical=”default” id=”” custom_class=”” responsive=”1″]

Programma Zaterdag

[mp-timetable col=”434″ event_categ=”18″ title=”1″ time=”1″ row_height=”80″ font_size=”” increment=”1″ view=”dropdown_list” label=”All Events” hide_label=”0″ hide_hrs=”0″ hide_empty_rows=”1″ group=”0″ disable_event_url=”0″ text_align=”center” text_align_vertical=”default” id=”” custom_class=”” responsive=”1″]

Programma Zondag

[mp-timetable col=”434″ event_categ=”19″ title=”1″ time=”1″ row_height=”80″ font_size=”” increment=”1″ view=”dropdown_list” label=”All Events” hide_label=”0″ hide_hrs=”0″ hide_empty_rows=”1″ group=”0″ disable_event_url=”0″ text_align=”center” text_align_vertical=”default” id=”” custom_class=”” responsive=”1″]