fbpx

De line-up is compleet!

mei 29, 2019

Het muzikantencentrum van Dordrecht de Popcentrale heeft ook dit jaar op hun eigen podium weer voor een te gekke line-up vol opkomende talenten gezorgd. Een deel ervan hebben we al eerder bekend gemaakt maar er zijn nog veel meer. Sommigen zijn helemaal nieuw op het festival en anderen hebben er al eerder gespeeld, zoals Newärk een soul, hiphop band met veel funk die voortgekomen is uit de Funkanizers. Verder komen er: Mantis, Sister Fister, Jouw Band, Mijn Band: Tortuga Loco en Zooi, R-Newt: Skillslab 078, Sigida, Rempejek, One Nation Band, PaPa GoNi, WHOP Goes Pop, Emerald, Mayín, Bottles of Love. Het belooft een gevarieerd programma te worden met gepassioneerde artiesten en een goede sfeer.

Daarnaast pakken we met DJ Jopieee uit met een ouderwets groovy vinyl Dj-stage. 
Zaterdag 13 juli parkeert DJ Jopieee zijn Groovedefender voor Visser’s Poffertjes aan de Groenmarkt voor een swingend straatfeestje. Verschillende Dj’s met verschillende stijlen maar altijd met maar één missie: Die booties laten shaken! Van jong tot oud, van disco tot latin, iedereen op de dansvloer.
We beginnen om 13.00 uur met een discoshow voor de jongste dansliefhebbers. Vervolgens gaan twee teams battlen onder leiding van de buitengewone Baba Laman om de Big Rivers Hip Hop Boogie Cup. Na de act van Baba Laman zijn de heupen goed opgewarmd voor het Zuid Amerikaanse uurtje waar de salsa en de samba samen de rumba dansen.  De slotact wordt verzorgd door de legendarische (Jazz) DJ Maestro. Samen met DJoreen laat hij met zijn eclectische en dansbare slotact de Groenmarkt shaken als een poffertje op een warme plaat. Nog niet uit gedanst? DJ Jopieee verzorgt samen met zijn vinylvrienden de afterparty bij Vissers Poffertjes.

Verder nog: DJEddie4Tune en FreekF bijgestaan door support acts MC Micky Hurts en Julian on Sax; Official Ukelele orchestra; Nothin, but the blues; Hendrikse, Cousin Harley, No Sign of Harry Peat, VandeVen Band en F.A.S.H.

Wil je meer informatie of doneren aan het festival? Ga dan naar: www.bigrivers.nl