fbpx

Let’s Go Green-team beloond met Groen Lintje.

jun 6, 2019

Woensdagavond 5 juni (Wereldmilieudag) reikte GroenLinks Drechtsteden het Groene Lintje uit. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan mensen of organisaties die zich inzetten voor groenere en duurzamere Drechtsteden. Dit jaar mochten wij dit Lintje in ontvangst nemen bij de Movies! 
 
In totaal waren er 7 genomineerden, variërend van bedrijven tot personen/individuen en verschillende soorten organisaties. We zijn ontzettend trots om genomineerd te zijn samen met zoveel geweldige initiatieven. Het is een aanmoediging om door te gaan met verduurzamen van dit machtige gratis festival dat ieder jaar meer dan 140.000 bezoekers naar het centrum van Dordrecht brengt.
 
De andere genomineerden waren Coolrec Dordrecht, Cor Goossens van Stichting het Wantij Dordrecht, Patrick Asmawidjaja van Het Kwekersgilde, Ron Stevense van Hooge Nesse / Flora en fauna Zwijndrecht, Tiny Houses Drechtsteden en Voedselbos Buitenzinnig. Allemaal winnaars! 
 
Wij als festival werken graag samen met zo veel mogelijk enthousiaste vrijwilligers of organisaties, ook om onze duurzaamheid te verbeteren. Wil je ook helpen? We zoeken nog wat mensen voor ons Green Team! Doe je mee? Mail naar letsgogreen@bigrivers.nl
 
Als je meer wil weten over wat we precies allemaal doen omtrent duurzaamheid, kijk dan onder het kopje Let’s go green.