fbpx

Vrijwilligersprijs 21 stem op Big Rivers!

nov 17, 2021

We doen dit jaar mee aan de vrijwilligersprijs van INZET078, daar hebben we jullie hulp bij nodig. Door te stemmen op Big Rivers kunnen onze vrijwilligers kansmaken op de vrijwilligerspublieksprijs.

 Big Rivers trekt ieder jaar meer dan 140.000 bezoekers naar de binnenstad van Dordrecht, als een van de grootste gratis evenementen van Nederland.  Om zo’n groot evenement mogelijk te maken wordt er veel samengewerkt met verschillende bedrijven en organisaties uit de omgeving. Maar zonder de groep van 150 vrijwilligers zou het festival nergens zijn.

 Door de jaren heen zijn onze vrijwilligers een hechte groep geworden die zonder blikken of blozen elke editie weer paraat staan om zowel de opbouw, het festival zelf en de afbouw in goede banen te leiden. Het motto van het festival is “ iedereen hoort erbij” en dit is zeker ook het geval onder de vrijwilligers. Mensen van jong en oud en allerlei achtergronden komen ieder jaar in juli samen om er weer een geweldig feest van te maken.  

We willen met deze nominatie graag onze vrijwilligers in het zonnetje zetten, om ze te bedanken voor hun ongelofelijke inzet voor het Big Rivers Festival. Je vind niet snel een groep mensen die zo veel enthousiasme tonen om een ander een onvergetelijk weekend te bezorgen. Geef deze toppers de waardering die ze verdienen. Klik hier om te stemmen!