fbpx

VRIJDAG AVOND – Friends on Friday

17.00 – 00.00

Vrijdagavond, het laatste stukje werkweek zit erop en it’s time to unwind! Samen met je vrienden en collega’s de stad in. Op 15 juli trapt At the Boulevard af met het dance concept ‘Friends on Friday‘ met bekende DJ’s als La Fuente en Mr. Belt & Wezol.  

Friends on Friday

Gestart als Dordtse tegenhanger van de maandelijkse vrijdagborrel in Rotterdam is Friends on Friday uitgegroeid tot een begrip. De eigenaar van het gelijknamige reclamebureau heeft in 2007 samen met een groepje vrienden het concept bedacht voor het maandelijkse feestje, telkens op een andere plek in de stad.

De groep kwam zelf eens per maand op vrijdag bij de befaamde Frank-borrel in Rotterdam en de leden vonden dat dit in ‘hun’ Dordrecht zelf eveneens moest kunnen.

La Fuente  21:00 – 22:30

La Fuente heeft ‘the feel good factor’ en geeft dit ook door aan zijn publiek tijdens zijn optredens. Hij is uniek in stijl en origineel in geluid. Tech house op zijn best. Het is opwekkend, energiek en brengt een glimlach op je gezicht. La Fuente brengt altijd die goede vibe en knalt het dak eraf met zijn sets! 

Mr. Belt & Wezol 19:00 – 20:30

Dit opvallende Nederlandse DJ duo, Mr. Belt & Wezol combineert retro met een nieuwe sound. Je kunt zowel in hun discografie als in hun DJ sets house tracks gemixt met te gekke samples verwachten. Ze creëren hun tracks met aandacht voor de balans tussen het bekende en het onbekende. Mr. Belt en Wezol stonden eerder al op Tomorrowland, Mysteryland en Ultra, dus er is een grote kans dat je dit populaire duo al eerder voorbij hebt zien komen.