fbpx

En toen was het alweer voorbij

jul 16, 2018

Het Big Rivers Festival is weer voorbij. Met duizenden wisten jullie ons festival te vinden. Prachtig weer zorgde voor een optimale sfeer. Meer dan 150 acts presenteerden zich op de 13 podia. Overigens ook de 1000ste act sinds het eerste festival in 1998 trad op.

Het was geweldig om te zien hoe jullie als bezoekers plezier maakten op dit echte Dordtse feestje. Geef en Geniet, Geniet van elkaar, waren zijn slogans van het festival en dat deden jullie. Het festival was één grote glimlach. Dortenaren of Dordtenezenhoe je ze ook wilt noemen, lieten zich van hun leukste kant zien. Niets was teveel alles kon.

Steeds meer bezoekers komen uit het hele land en dat is logisch, want behalve het leukste feestje van Nederland vindt dit ook nog eens plaats in een van de mooiste  de mooiste binnensteden van Nederland.
Wij, de organisatie van het festival willen ook aandacht voor de bewoners van de binnenstad. Wat een geweldige gastheren en vrouwen zijn jullie. 3 dagen zoveel publiek door je straat, zoveel muziek en dan ook nog eens het opbouwen en afbreken. Sommige straten werden afgesloten en jullie moesten maar zien hoe je de stad in of uitkwam. Erg bedankt voor zoveel medewerking.

Natuurlijk is ons festival niet mogelijk zonder de inzet van onze 150 vrijwilligers, daarvoor een groot applaus. Ook de medewerking van de gemeente, met name de ondersteuning die wij kregen van het evenementenbureau, van de gemeente Dordrecht was geweldig.

Kortom dank, dank, dank!

We gaan nu even op vakantie en dan weer verder met editie 2019. We hopen jullie weer te mogen verwelkomen!!!

Tot dan.