fbpx

Eerste helft programma bekend!

mei 11, 2022 | Nieuws

De eerste helft van het programma is bekend! Naast de geliefde (gratis) Big Rivers programmering komt er nu ook een spetterend programma op de Spuiboulevard. Deze zomer vind je alles van blues tot pop, en van hollandse meezingers tot dance op Big Rivers.

At the Boulevard

Naast onze normale programmering zijn er ook vier fantastische shows op het nieuwe podium ‘At the Boulevard‘ die je kunt bezoeken. Vanaf morgen (12 mei) gaat om 12 uur de verkoop van de early bird tickets online. We trappen dit nieuwe concept af met een fantastische show van het alom bekende Friends on Friday, met dj’s als la Fuente en Mr. Belt & Wezol.

Op zaterdag begint het feest al ’s middags met een volledig nederlandstalig programma met onder andere Martijn Fischer zingt hits van Hazes, Rene le Blanc en om er een Dordts tintje aan te geven, Jan van Est en Feestduo DubbelDik. We gaan lekker fout de avond in met Qmusic The Party – 4 Uur Fout waar ook de Vengaboys langs zullen komen. We sluiten zondag af met een dag vullend programma voor jong en oud, met artiesten als Kenny B, Van Dik Hout en de 3JS.

In de binnenstad

Voor iedereen die liever met een drankje door de binnenstad struint hebben we ook weer een geweldig gratis programma. Al onze tribute liefhebbers kunnen ook dit jaar weer terecht op het Grotekerksplein voor bands als Abba Tribute, Happy Tunes en dit jaar Face 2 Face: The Ultimate Tribute to Elton John & Billy Joel. The Billy Joel Experience kent u misschien wel van de SBS 6 show Battle of the Bands, zij creëeren samen met RocketMax deze bijzondere tribute. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere geweldige artiesten op de verschillende podia te vinden zoals de Skadillacs, King of the World, Smelly Kitchen en nog veel meer.

In de aankomende weken maken we de rest van het programma op de website en socials bekend. Houd deze vooral in de gaten! Bestel vanaf donderdag 12 mei je Early Bird tickets, want OP = OP.