fbpx

Big Rivers 2023 op 7,8 & 9 juli!

mrt 15, 2023 | Nieuws

Nog even en dan is het weer zover. Big Rivers 2023 is on the way! De editie van vorig jaar heeft een tijdje op zich laten wachten, maar wat was het fijn dat we na twee jaar pandemie eindelijk weer van start mochten. Dit jaar hebben we er minstens net zo veel zin in om jullie weer terug te zien in de binnenstad!

Dit jaar zal Big Rivers er anders uit zien dan voorgaande jaren. De binnenstad zal wederom omgetoverd worden tot festivalterrein, met in 2023 nieuwe acts op nieuwe locaties, maar met dezelfde energie. De voorbereidingen zijn volop van start gegaan en wij kunnen dan ook niet wachten om jullie weer te ontvangen!

 

Big Rivers streeft ernaar om ieder jaar weer verassend zijn met nieuwe locaties en nieuwe acts. We zien je dit jaar toch weer terug? Toegang tot het festival terrein is nog altijd gratis, dus er is geen reden om niet te komen! Houdt onze socials in de gaten, want de eerste acts komen eraan.

Onze vrijwilligers staan in de voorbereiding en tijdens het festival altijd voor ons klaar. Zonder hun onvoorwaardelijke steun zou Big Rivers niet mogelijk zijn. Ook dit jaar kun je je nog aanmelden om vrijwilliger te worden. Interesse? Klik dan hier.