fbpx

Een vertrouwd Big Rivers met een nieuw element: Big Rivers at the Boulevard

apr 20, 2022 | Nieuws

Big Rivers is deze zomer terug met een nieuw element! Op 15,16 en 17 juli en de week ervoor kan jong en oud weer genieten van een breed scala aan evenementen en entertainment in en om de historische Dordtse binnenstad. Nieuw dit jaar zijn de (betaalde) liveconcerten op de Spuiboulevard onder de naam ‘Big Rivers at the Boulevard’.

Zoals altijd is Big Rivers een feest waar iedereen welkom is en we gezellig met vrienden en familie naartoe kunnen gaan.  We vinden het vooral erg belangrijk dat er voor iedereen iets is. Big Rivers is dus weer terug met een nieuw element, en er is ook dit jaar weer een breed aanbod aan muziek en entertainment op en rondom de verschillende podia. Op het Grotekerksplein beginnen al een week voor Big Rivers de festiviteiten. Waaronder het meezingfeestje aMeezing, dat dit jaar de zondag vóór het festival plaatsvindt. Ook op de Korte Kalkhaven bij Merz zal dit jaar weer een podium geplaatst worden, maar anders dan andere jaren maken we dit jaar gebruik van het Back to the Rivers-schip (het Zwarte Zwaantje) als podium, zodat er op de kade meer ruimte is. Op de Grote Markt wordt er dit jaar meer plek vrijgemaakt voor het New Orleans Stage en op de Waag komt een speciaal kinderprogramma. Zo kunnen zelfs onze allerjongste festivalbezoekers zich de hele dag vermaken. Verder kun je lekker rondneuzen op de festivalmarkt en een hapje eten op de foodmarkt, die opnieuw op het Stadhuisplein en Groenmarkt te vinden zijn.

Boulevard

Met Big Rivers at the Boulevard breidt het festival zich uit naar een nieuwe locatie. Het negende podium komt op de Spuiboulevard, waar vier betaalde shows plaatsvinden, met een gevarieerd programma van dance tot pop, Nederlandstalig en ‘lekker fout’. Het feest op de boulevard begint op de vrijdagavond met Friends on Friday; een spetterend danceconcept met verschillende dj’s. Op de zaterdag is de eerste show een Hollands feest en ’s avonds wordt uitgepakt met Qmusic Foute Party Live. Op zondag wordt hier in stijl afgesloten met een gevarieerd programma vol artiesten van ’s middags tot ’s avonds laat. Binnenkort volgt er meer informatie over de kaartverkoop.

Sponsor worden?

Wil jij met je bedrijf ook deel uitmaken van dit grootse feest en gezellig meefeesten op het VIP-deck? Klik hier voor de mogelijkheden.