fbpx

ameezing big rivers 2024

De aanmelding voor koorleden staat weer open!

Vind jij het leuk om te zingen? Geef je dan op voor het aMeeZingkoor.

Het aMeeZingkoor is een projectkoor dat ongeveer 7 keer bijelkaar komt om te repeteren voor het grootse optreden tijdens Big Rivers. Het koor bestaat uit ongeveer 70 leden met een leeftijd tussen jong en oud in. Dit jaar staat het optreden gepland op zaterdag 13 juli tijdens het Big Riversfestival, 

De data en de tijden staan al wel vast, de plaatsen nog niet. Daar krijg je bericht over zodra het geregeld is. Het is of zaterdag met alleen het koor of vrijdag met Timbre Divers. Als we op vrijdagavond repeteren in het Fidus muziekcentrum, dan is er zaterdag niet nog een repetitie.

De tijden zijn voor vrijdagavond van19:30 tot ongeveer 21:00 uur en zaterdagen van 11 tot 14 uur (Neem een boterhammetje mee, voor koffie en thee wordt gezorgd).

zaterdag 11 mei

zaterdag 25 mei

zaterdag 8 juni

vrijdag 14 juni met Timbre Divers (of zaterdag 15 juni alleen koor)

zaterdag 22 juni

vrijdag 28 juni met Timbre Divers (of zaterdag 29 juni alleen koor)

vrijdag 5 juli of zaterdag 6 juli GENERALE REPETITIE

De kosten zijn net als vorig jaar €35 te voldoen bij een van de eerste repetities. Dit kan contant of via pinbetaling. Dit gebruiken we om de zaalhuren en koffie/thee te kunnen betalen.

 LET OP! Onze reguliere locatie is alleen bereikbaar via een trap. 

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze pagina. Vul je gegevens in en mail het naar ameezing@bigrivers.nl.  Als je nog meer informatie nodig hebt, kun je daar ook een mail met je vraag  naar toe sturen.