fbpx
BEVOORRADING EN SERVICE

BEVOORRADING EN SERVICE

VRIJWILLIGERSFUNCTIES

BEVOORRADING EN SERVICE

De bevoorrading en service groep heeft als taak goederen op tijd naar een festivallocatie te brengen of er service te verlenen. De groep bestaat uit de volgende teams:

Catering

Big Rivers verzorgt tijdens het muziekfestival dagelijks honderden maaltijden. Hier heb je niet te maken met publiek, maar werk je voor de Big Rivers vrijwilligers en de artiesten. Vrijwilligers van het catering team bereiden de lunch voor, verzorgen de verspreiding van koffie en thee per fiets en ondersteunen bij het diner.

 

  • Voorbereiden van lunch, assisteren bij uitserveren diner en zetten van koffie/thee
  • Afwassen en schoonmaken

Duurzame afvalverwerking

Tijdens Big Rivers is er natuurlijk ook afval. Met een eigen afvalverwerkingsteam zorgen we ervoor dat de vuilniszakken op het festivalterrein opgehaald worden. Hiervoor rijdt je samen met andere vrijwilligers in een electrocar. Zo kun je het festival meemaken en ook nog eens mee werken!

 

  • Je bent een aanpakker
  • Om op de afvalauto te rijden heb je niet perse een autorijbewijs (B) nodig

Glazenverkoop en verspreiding

Ieder jaar willen we ons festival groener en duurzamer maken. In 2017 introduceerden we herbruikbare plastic glazen en we zoeken ook dit jaar vrijwilligers om deze te verkopen en te verspreiden bij de horecapartners.  – Je vindt het leuk om op om verschillende festivallocaties aanwezig te zijn

 

  • Je bent vriendelijk naar bezoekers
  • Je vindt het leuk om  glazen te verkopen en ook om ze rond te brengen.

Transport

Je brengt de artiesten naar het podium waar ze optreden en haalt ze vervolgens ook op. Je kunt ook opgeroepen worden om materialen te vervoeren. Een leuke gevarieerde functie waar je je rijbewijs B voor nodig hebt. Voor deze functie is het erg handig dat je de weg in Dordrecht kent. Je krijgt de beschikking over een portofoon om te communiceren met je transport collega’s.

 

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent erg flexibel