fbpx

De Blues Cruise is terug!

mrt 3, 2020

Terug van weggeweest: de Blues Cruise! De echte Big Rivers sfeer, maar dan op het water. Partyschip de Ameland vaart op 11 juli van Dordrecht naar Rotterdam en weer terug. Kom aan boord voor een geweldig muziekspektakel met optredens van vijf fantastische bands.

 

Programma:

 

The Roadrunners

Wanneer Blues Magazine zegt dat The Roadrunners ‘een echte kanjer’ is, en Het Nieuwsblad hen vergelijkt met ‘de groten der aarde’, dan is dat omdat zanger/gitarist Wim Degezelle, drummer Seppe Donvil en bassist Dirk Michielse de blues doen rocken als geen ander. De typische The Roadrunners-sound is een smeltpot van blues, rock, funk en country.

 

Shakedown Tim

Shakedown Tim brengt down home blues en uptown boogie zoals die klonk in de jaren ’40 en ‘50, maar zijn composities zijn hedendaags. Het geluid van een een vintage fat body gitaar, een piano, een strakke rhythm sectie én een bezielde zanger geeft een mix van low down blues, happy blues, wilde Memphis boogie, swing jazz, juke joint stomp met hier en daar een gospel.

Deze band mikt op je heupen én op je ziel!

 

Sugar Queen

Michele, bekend als Sugar Queen, is een veelzijdige Amerikaanse vocaliste en songwriter, die de blues vertolkt in Europa, de VS en Azië en momenteel gevestigd is in België / Nederland. Aan het begin van haar muzikale carrière studeerde Michele klassieke piano en ontving daarvoor een studiebeurs. Haar familiewortels liggen in Noord-Florida waar ze een natuurlijke interesse ontwikkelde voor gospel en blues.

 

Spider & The Fly

Het semi-akoestische Stones blues-duo Spider & The Fly brengt het repertoire van ’s werelds Greatest Rock & Roll Band terug naar de essentie met 2 gitaren en 2 stemmen. Tijdens het optreden worden megahits als ‘Satisfaction’ en ‘Honky Tonk Women’ afgewisseld met minder bekendere pareltjes en bluesnummers van de afgelopen 5 decennia.

 

Tickets: https://bigrivers.stager.nl/web/tickets/412712

Early bird ticket: €25,00 excl servicekosten

Tickets €30,00 excl servicekosten

 

Waar?

De oude vertrouwde opstapplaats is zoals voorgaande jaren achter Merz aan de Bomkade. Inschepen kan vanaf 19.15 uur.