fbpx

Big Rivers Festival 2024 zoekt jou!

 

Voor Big Rivers Festival 2024 zijn wij opzoek naar een stagiaire evenementenondersteuning voor de periode februari/maart tot en met juli 2024.

 

Wie zijn wij?

Het Big Rivers Festival is hét Dordtse stadsfeest, met drie dagen muziek met meer dan 100 muzikale acts, straattheater, kinderevenementen, poëzie en een meezing spektakel, en nog veel meer. Het festival wordt in 2024 voor alweer de 24e keer georganiseerd.

 

Wat ga je doen?

Op het festivalbureau werk je mee aan de voorbereidingen en uitvoering van het festival. Dit doe je in samenwerking met onze productie-, programma- en communicatiemedewerkers. Je krijgt alle mogelijkheden om je talenten ten volle te benutten en jezelf te ontwikkelen. Er is een goede begeleiding en onze stagiaires maken deel uit van de organisatie (koffiestagiaire of afwashulp ben je hier niet).

 

Op het festivalbureau ben je een van de mensen waar het gedurende de periode tussen februari en juli om gaat. De stagiaire evenementenondersteuning werkt actief mee aan onder andere:

 

  • Assisteren van de gastprogrammeurs, waaronder contracteren van de artiesten en ophalen en verwerken van informatie, waaronder hospitality wensen en communicatie uitingen.
  • Ondersteunen bij de administratie van het festival.
  • Het ondersteunen van onze medewerkers met diversen randzaken. Denk aan vrijwilligersplanning, cateringlijsten en het plaatsen van bestellingen.
  • Ondersteunen van de productieleider met deeltaken van de productie van het festival

 

Wie zoeken wij?

Bij voorkeur studeer je in de richting van Algemene Cultuurwetenschappen, Evenementen of Entertainment op hbo-niveau. Daarnaast zien wij graag een student die gemotiveerd, zelfstandig en betrokken is met betrekking tot het festivalbureau en haar evenementen. Tevens iemand die zichzelf wil ontwikkelen en plezier beleefd in zijn/haar werk (en natuurlijk tijdens ons evenement!).

 

Je dient beschikbaar te zijn in de periode tussen februari/maart tot en met juli 2024. Stage uren zijn in overleg in te delen net zoals eventuele opdrachten e.d. die je in opdracht van je opleiding maakt. Aangezien je in deze stage meerdere afdelingen ondersteunt krijg je ook de vrijheid om aan te geven waar jouw interesse liggen, zodat jouw takenpakket daar op aangepast kan worden. Vanzelfsprekend ben je tijdens het gehele festival aanwezig.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een zeer leerzame stageplek in een actieve en dynamische organisatie met gezellige collega’s
  • Iedere werkdag een gezamenlijke lunch
  • Een toffe werkplek in het historisch centrum van Dordrecht
  • Een stagevergoeding is beschikbaar
  • Goede begeleiding vanuit de organisatie

 

Bij interesse horen wij graag snel van jou! Bel of mail direct naar liselotte@bigrivers.nl / 078- 6144182. En hopelijk zien we jou snel.