fbpx

 

Bottles of Love

Met debuutalbum \’Hush\’ dat op #35 binnenkwam in de Album Top 100 maakte Bottles Of Love een vliegende start. De genadeloos pakkende hyperpop wordt met zo\’n overtuiging gebracht dat de band in 2017 niet van de festivals was weg te slaan.

Na een clubtour met Call It Off dook de Dordtse formatie, onder leiding van de flamboyante frontman Willem Jonker, direct weer de studio in: de band was op haar scherpst en dat gevoel moest direct worden vastgelegd in de Mailmen Studio van Martijn Groeneveld (Rondé, Dotan, Blaudzun).

2018 lijkt voor Bottles of Love niet meer te houden. Een contract bij Agents After All, een tour met Barry Hay én de succesvolle release van nieuwe singles zetten de band definitief op de vaderlandse popkaart. \’While We\’re Young\’ werd dit voorjaar plat gedraaid op 3FM (Michiel Veenstra) en Veronica (Giel Beelen). Bottles of Love werd geselecteerd voor de Popronde; ze zijn nu al één van de meest geboekte acts van het reizende festival. En op 6 oktober wacht nog eens een volle AFAS Live, die Willem Jonker en zijn mannen samen met The Dirty Daddies mag gaan temmen.

De rest van 2018 was Bottles of Love door het hele land te zien tijdens reizend festival Popronde. In november en december supporten ze de uitverkochte clubtour van Roxeanne Hazes.
 

Event Timeslots (1)

Achterom
-