fbpx

STAGE PLAATSEN

 

 Het Big Rivers Festival is het Dordtse open air stadsfeest, duurt meerdere dagen en behelst onder meer drie dagen muziek met meer dan 100 acts op tien verschillende podia. Het festival beleefde in 2019 zijn 22e editie en trok afgelopen jaar meer dan 150.000 bezoekers. De editie 2020 gaat een bijzondere worden, Dordrecht viert haar 800 jaar stadsrechten, Big Rivers gaat een belangrijk onderdeel van de festiviteiten worden. Daar kun jij aan meewerken! Hoe gaaf is dat.

Functie 1: Stagiaire Algemene Zaken en HR

Het Big Rivers Festival 2020  is op zoek naar een stagiaire algemene zaken, die wil weten hoe een meerdaags muziek- en cultuurfestival wordt georganiseerd. Die een spin in het web wil zijn in een actieve en dynamische organisatie.
Kijk voor meer informatie op de rest van de website en zoek naar de fotopagina’s waar je het leukste evenement van Dordrecht kunt beleven.

Functie omschrijving:

Op het festivalbureau ben je één van de mannen en vrouwen waar het gedurende de periode tussen januari en 22  juli om gaat. Je krijgt alle mogelijkheden om je talenten ten volle te benutten. Er is een goede begeleiding en onze stagiaires maken deel uit van de organisatie. De stagiaire algemene zaken werkt actief mee aan:

 • assistent van de programmeurs waaronder contractering van de artiesten.
 • ondersteuning van de vrijwilligerscoördinator.
 • tijdens het festival krijgt de stagiaire een passende functie met veel verantwoordelijkheid.

Je dient beschikbaar te zijn in de periode tussen januari en 22  juli 2020. Stage uren zijn in overleg in  te delen. 

Wij zoeken een student: Algemene Cultuurwetenschappen / HBO student Evenementen / of een andere passende studie 

Heb je interesse bel dan gerust met de festivaldirecteur Liselotte Gatzen. Je kunt haar telefonisch bereiken op 078 – 645 4327 of stuur een e-mail.

Functie 2: 2 Stagiaires Communicatie en Social Media

Het Big Rivers Festival  2020 is op zoek naar twee stagiaires communicatie die willen weten hoe een meerdaags muziek- en cultuurfestival wordt georganiseerd. Je bent de communicator  in een actieve en dynamische organisatie.

Functie omschrijving:

Op het festivalbureau ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het  communicatieplan. Je krijgt alle mogelijkheden om je talenten ten volle uit te benutten. Er is een goede begeleiding en onze stagiaires maken deel uit van de organisatie. De stagiaire communicatie is verantwoordelijk voor:

 • Onderhouden en redactioneel uitbouwen van de website
 • Onderhouden en uitbouwen  van de social media
 • Ondersteunen crowdfundcampagne
 • Schrijven van persberichten
 • Het plannen en bij geschiktheid, het geven van interviews
 • Contact onderhouden met de media
 • Onderhouden contacten met vormgever en drukkerij
 • Tijdens het festival is de stagiaire verantwoordelijk voor de social media en communicatie

Je dient beschikbaar te zijn in de periode tussen Januari en 22 juli 2020. Stage uren zijn in overleg in  te delen. 

Wij zoeken een student: Algemene Cultuurwetenschappen / HBO student Evenementen / MEM / Communicatie of andere passende studie

Heb je interesse bel dan gerust met de festivaldirecteur Liselotte Gatzen. Je kunt haar telefonisch bereiken op 078 – 645 4327  of stuur een e-mail.

Functie 3: Stagiaire Productie-assistent

Het Big Rivers Festival 2020 is op zoek naar een stagiaire productie-assistent. Als productie-assistent ondersteun je de productieleider in aanloop naar en in uitvoering tijdens het festival. Je krijgt alle mogelijkheden om je talenten ten volle te benutten. Je staat stevig in je schoenen. Er is een goede begeleiding en onze stagiaires maken deel uit van de organisatie. De stagiaire productie-assistentie werkt o.a. actief mee aan:

 • het maken van de vergunning aanvraag naar de gemeente
 • het invullen van het operationeel draaiboek
 • aanvragen offertes en plaatsen van bestellingen
 • contacten met leveranciers

Je dient beschikbaar te zijn in de periode tussen januari en 22  juli 2020. Stage uren zijn in overleg in  te delen.

Wij zoeken een student: Algemene Cultuurwetenschappen / HBO Evenementen / MEM of een andere passende studie

Heb je interesse bel dan gerust met de festivaldirecteur Liselotte Gatzen. Je kunt haar telefonisch bereiken op 078 – 645 4327  of
stuur een e-mail.