fbpx

CENTJE VOOR EEN BANDJE

jaarlijkse doneer & win-actie

DONEER – CENTJE VOOR EEN BANDJE

De actie ‘centje voor een bandje’ levert al jaren een belangrijke bijdrage aan ons festival. In maart gaan wij weer van start met een nieuwe doneer & win actie.  Net als voorgaande jaren worden de prijzen beschikbaar gesteld door Dordtse ondernemers. Hiermee geven zij blijk van waardering voor het festival.  

Uiteraard mag je nu ook gewoon doneren aan het festival! Doneer nu

Big Rivers zal dit jaar plaatsvinden op 7, 8, en 9 juli 2023. Uiteraard is het festival zoals altijd gratis! Wel hebben we jullie hulp natuurlijk nog steeds hard nodig. Dus kom gezellig langs!

 

De afgelopen paar jaar zijn lastig geweest voor iedereen en ook vooral voor de culturele sector. Kosten zijn omhooggegaan, iedereen wil dingen doen, maar alles wordt duurder en voor een gratis festival als Big Rivers is het dan ook moeilijk om alles rond te krijgen. Daarom willen we een oproep doen om een bijdrage te doen en iedereen die al heeft gedoneerd heel erg bedanken voor alle steun! Gewoon vanuit je luie stoel kan je ons helpen, door een donatie te doen. Organiseer samen met ons dit festival! Zo zorgen we, met elkaar, voor een geweldig feest dat nog jaren lang door kan gaan. We zien jullie graag tijdens Big Rivers!