fbpx

CENTJE VOOR EEN BANDJE

jaarlijkse doneer & win-actie

DONEER – CENTJE VOOR EEN BANDJE

De actie ‘centje voor een bandje’ levert al jaren een belangrijke bijdrage aan ons festival. In maart gaan wij weer van start met een nieuwe doneer & win actie.  Net als voorgaande jaren worden de prijzen beschikbaar gesteld door Dordtse ondernemers. Hiermee geven zij blijk van waardering voor het festival.  

Uiteraard mag je nu ook gewoon doneren aan het festival! Doneer nu

Groot nieuws, het hele festival is 15, 16 & 17 juli gratis! Wel hebben we jullie hulp natuurlijk nog steeds hard nodig. De ticketprijzen komen hierdoor wel te vervallen, maar daarentegen kunnen jullie wel gezellig komen feesten bij At the Boulevard. Dus kom gezellig langs!

Deze prijzen komen te vervallen:

– Een viparrangement van ‘At the Boulevard’ voor 2 personen (1 concert, toegang tot vip deck, etc.).

– Vier keer een passe-partout voor alle shows van At the Boulevard voor 2 personen.

– Vier maal Concertkaarten voor vier personen voor een concert van At the Boulevard naar keuze.

De afgelopen paar jaar zijn lastig geweest voor iedereen en ook vooral voor de culturele sector. Kosten zijn omhooggegaan, iedereen wil dingen doen, maar alles wordt duurder en voor een gratis festival als Big Rivers is het dan ook moeilijk om alles rond te krijgen. Daarom willen we een oproep doen om een bijdrage te doen en iedereen die al heeft gedoneerd heel erg bedanken voor alle steun! Gewoon vanuit je luie stoel kan je ons helpen, door een donatie te doen. Organiseer samen met ons dit festival! Zo zorgen we, met elkaar, voor een geweldig feest dat nog jaren lang door kan gaan. We zien jullie graag tijdens Big Rivers!

Huidige stand

Wat wij graag willen, is samen met jou ervoor zorgen dat Big Rivers, een van de grotere gratis festivals  in Nederland, ook gratis blijft.  Wat iedereen  weet is dat het organiseren van Big Rivers niet gratis is. Naast de subsidie van de Gemeente Dordrecht en de flinke bijdrage vanuit de horecapartners, halen wij onze inkomsten uit sponsoren, fondsen, collecte en de verkoop van eigen producten in de Merchandisekramen. Dit is niet genoeg omdat wat we voor ogen hebben voor elkaar te krijgen! Net als alle vrijwilligers kun jij nu ook bijdragen aan het bouwen van dit feest. Gewoon vanuit je luie stoel: door een donatie te doen. Zo zorgen we, met elkaar, voor een geweldig evenement.