Dance krijgt prominente plek op Big Rivers

jun 6, 2018

Dit jaar is er een primeur op Big Rivers 2018: voor het eerst staat Crazyland uit Amsterdam op het festival in de binnenstad van Dordrecht. Naast Crazyland staat ook Friends on Friday weer op de vrijdagavond. Dat wordt twee avonden feest op het Bagijnhof.

Dat Crazyland op Big Rivers staat, kan je wel bijzonder noemen. De events van Crazyland worden namelijk vaak niet ver van Amsterdam georganiseerd. Dankzij de jarenlange vriendschap tussen Crazyland-organisator Mike van Seumeren en de Dordtse ondernemer Tommy Nijhoff van Nijhoff Schildersbedrijf is het mogelijk gemaakt dat zij in Dordrecht te bewonderen zijn. De line-up voor dit te bijzondere concept op het Nijhoff Schilders Stage is zeker niet te min: Erick E, Jean, Mike S, Faustino Dos Santos en DJ Rob staan namelijk dit jaar achter de draaitafels. Naast het muziekprogramma zorgt Crazyland ervoor dat er ook veel te zien valt. Denk aan vuurspuwers, acrobaten en een bijzondere lichtshow. Niets is hen te gek.

Friends on Friday
Friends on Friday is ook weer terug dit jaar. Zij zullen hun opwachting wederom op het Nijhoff Schilders Stage maken. Zoals je gewend bent van Friends on Friday, kan je gezelligheid, een sfeervolle omgeving en heerlijke muziek verwachten. Dat kan ook niet anders met een line-up bestaande uit een special Ibiza soulful houseset van Vincent Vilouca, resident-DJ’s René van der Weijde en Eddie4Tune, met percussion verzorgt door Cherokee, de vocals door Miss Bunty en sax door Julian.