fbpx

Bedankt, tot Big Rivers 2023 op 7,8 & 9!

jul 21, 2022 | Nieuws

Het zit er alweer op. Big Rivers 2022 was weer een groot succes en het was een prachtig weekend. We hebben er ontzettend van genoten om iedereen weer terug te zien in de binnenstad. Wat hebben we er met zijn allen weer een geweldig feest van gemaakt.

 

Allereerst willen we iedereen die naar het festival gekomen is ontzettend bedanken voor jullie steun. Dit geldt natuurlijk ook voor iedereen die gedoneerd heeft aan het festival via geef.nl of bij de collecte. En natuurlijk iedereen die zijn drankje bij ons aan de bar heeft gekocht. Ook willen we daarbij iedereen bedanken die hun feedback aan ons heeft gegeven over hoe we het festival kunnen verbeteren voor volgend jaar.

 

Daarnaast vinden we het ook ontzettend belangrijk om nogmaals iedereen die heeft bijgedragen te bedanken. Natuurlijk onze vrijwilligers en sponsoren die het festival maken en mogelijk maken. Maar natuurlijk ook alle artiesten, horecapartners, en de hulpdiensten die ervoor zorgen dat we er elk jaar weer een prachtig festival van kunnen maken.

Deze zomer kunnen we nog lekker even terugblikken op dit fantastische weekend, onder andere met de Aftermovie die er binnenkort aankomt en door je mening te geven in onze enquête. En daarna kunnen we met zijn allen alweer gaan toeleven naar de volgende editie. De data van Big Rivers 2023 valt volgend jaar op 7,8 & 9 juli. Tot volgend jaar!